Allasjumppaa

Allasjumppa

Ohjattu allasjumpparyhmä kestää 30- 45 min /kerta. Viola-kodin allas- ja saunatilat on suunniteltu vastaamaan ikääntyneitten tarpeita. Tilat ovat esteettömät ja turvalliset.

Vedessä on kaikkien helppo ja mukava liikkua. Lämmin vesi hieroo ja rentouttaa. Lihasjännitys ja kivut vähenevät. Veden nosteessa nivelten rasitus kevenee ja laajemmat liikeradat onnistuvat. Vesiliikunnan harrastaja vahvistaa lihaksiaan, kehittää liikesujuvuuttaan ja lisää kestävyyttään. Siksi vesiliikunta on suosittu ja helppo harjoittelumuoto ikäihmiselle.

Asiakkailla on mahdollisuus käyttää Viola-kodin harjoitusvälineitä ja vesijuoksuvöitä maksutta. Ohjaaja neuvoo välineiden käytössä.

Tule tutustumaan meihin ja tiloihimme ennen päätöstäsi. Ikääntyneiden vesiliikuntaan erikoistunut fysioterapeutti keskustelee kanssasi vesiliikunnan sopivuuden, ajankohdan, mahdolliset erityistarpeesi ja sinulle sopivimman ryhmän.Ota yhteyttä soittamalla tai täyttämällä yhteydenottolomake. Sovimme maksuttoman haastatteluajan allasjumpan aloittamista varten.

Puh. 03-3141 5321 Teija Vihervaara tai  03-3141 5350 Heli Salapuro tai

Yhteydenottolomake alla

(Tuote)Osastot: ,

Tuotekuvaus

Ota yhteyttä

Nimi (pakollinen)

Puhelinnumero

Sähköposti (pakollinen)

Viesti

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.