Kahvila & Ravintola Willa Violan ravintolasaliin mahtuu 60-100 henkilöä. Käytettävissä on 40 – 50 hengen ravintolasali sekä kaksi kokoustilaa, joista Pikku Kabinettiin mahtuu 10 henkilöä ja Isoon Kabinettiin 20.

Lounas tarjoillaan arkisin klo 11.00 – 14 Tarjolla on useampi lounasvaihtoehto. Lounas sisältää raikkaan salaattipöydän, juomat, leivät ja kahvin tai teen. Jälkiruoka on mahdollisuus ostaa erikseen. Lounas on mahdollisuus ostaa myös mukaan.

Kahvila on avoinna arkisin klo 9 – 15 . Tarjolla on kahvia, teetä, virvokkeita, maistuvia leivonnaisia sekä sämpylöitä ja täytettyjä leipiä.

Ravintolassa on A-oikeudet.

Kuvaesitys vaatii JavaScriptin.

Yksityistilaisuudet

Ravintolatila on käytettävissä yksityistilaisuuksiin, kuten syntymäpäiväjuhliin, muistotilaisuuksiin, ristiäisiin, häihin tai muihin tapahtumiin. Kokouspaikkana ravintola on suosittu. Meillä on korkeatasoiset äänentoistovälineet, videotykki, piirtoheitin ym. kokouksissa tarvittava välineistö.

Virkistyspäivät

Työpaikoille ja muille ryhmille järjestämme mielellämme virkistyspäiviä, joihin kuuluu esimerkiksi liikunnallinen tuokio, saunominen ja sen jälkeen maittava ateria hyvässä seurassa.