Ravintola Viola

Palvelut asukkaille

Ravintola Violassa aamiainen, lounas, iltapala sekä kahviopalvelut ovat tarjolla asukkaillemme päivittäin. Lounas tarjoillaan klo 11-14 (viikonloppuisin 11.30-14), vaihtoehtoja on arkisin kolme, viikonloppuisin yksi.

Asukkailla on mahdollisuus valita ravintolapalveluista tarvitsemansa paketti. Se voi olla päivittäinen lounas, kaikki ateriat tai yksilöllisesti sovittu ateriapaketti. Huomioimme ruoanvalmistuksessa erilaiset ruokavaliot.

Kuvaesitys vaatii JavaScriptin.

Palvelut muille ravintola-asiakkaille

Ravintola Viola palvelee arkisin myös ulkopuolisia kahvila- ja ravintola-asiakkaita klo 9-15.30. Maittava lounas tarjoillaan klo 11-14, vaihtoehtoja on kolme. Ravintola Violassa on normaalihintojen lisäksi tamperelaisille palvelukeskuskortin omaaville arvonlisäverottomat lounashinnat. Lounaan voi ostaa myös mukaan.

Ravintola Violan viihtyisä 50 hengen ravintolasali ja erillinen 10-15 hengen kabinetti luovat hyvät puitteet erilaisille kokouksille ja perhejuhlille. Tilaisuuksia voidaan järjestää myös Violakodin monitoimitilassa, johon mahtuu 30 henkeä. Käytettävissä ovat myös sauna- ja allasosasto sekä 15 hengen takkahuone.