Juicen Kirjasto

Juicen kirjastossa on erinomaiset äänentoistolaitteet, 55 tuumainen liikkuva digitaalinen näyttö, videotykki ja valkokangas. Siellä on istumapaikkoja 40 asiakkaalle. Tilassa järjestetään erilaisia kokouksia ja juhlia, sekä pienien konserttien järjestäminen onnistuu mainiosti. Muistotilaisuuksia varten meiltä löytyy myös virsikirjat. Erilaiset teemaan sopivat kirjallisuus- tai runoillat ovat olleet suosittuja. Juicen kirjastossa on A-oikeudet.

 

 

Juicen Kirjasto

 

Ravintola Viola

Ravintola Viola on avoinna vuoden jokaisena päivänä klo 9-15.30. Lounas on tarjolla arkisin klo 11-14 ja viikonloppuisin klo 12-14. Meillä käy palvelukeskuskortti, jolla voi ruokailla edulliseen palvelukeskushintaan. Järjestämme kokouksia ja muita tilaisuuksia, kuten syntymäpäiviä, ristiäisiä tai muistotilaisuuksia kauniissa ja helposti muunneltavissa tiloissamme vuosien kokemuksella. Kysy rohkeasti tarjousta: 03 3141 5348.

 

Ravintola Violan kokous- ja juhlatilat

 

Ravintolasali

 

Ravintolasaliin mahtuu vähintään 50 vierasta.

 

Kabinetti

 

Kabinetissa on tilaa 15 vieraalle.

 

Monitoimitila

 

  

              

 

Violan monitoimitilaan mahtuu jopa 18 kokoustajaa saman pöydän ääreen. Pöytiä voi jakaa myös pienemmiksi pöytäryhmiksi, jolloin tilaa on jopa 30 henkilölle. Monitoimitilan voi jakaa paljeovella tarvittaessa kahdeksi erilliseksi tilaksi. Tila on oiva paikka järjestää esimerkiksi kokouksia, muistotilaisuuksia, syntymäpäiviä tai ristiäisiä. Viola-kodin kokenut ravintolahenkilökunta toteuttaa tilaisuuteenne herkulliset tarjoilut toiveidenne mukaisesti. Monitoimitilaan voi tuoda omat juhlajuomat sopimuksen mukaan. Kysy rohkeasti tarjousta: 03 3141 5348.

Sauna- ja allasosasto

Käytettävissä ovat myös sauna- ja allasosasto sekä 15 hengen takkahuone