Kahvila & Ravintola Willa Viola

Ravintola on avoinna arkisin klo 9-15. Tarjoilemme lounasta noutopöydästä klo 11-14. Tiloja voi varata myös iltaisin ja viikonloppuisin juhlia, kokouksia sekä muita yksityistilaisuuksia varten. Järjestämme paljon syntymäpäiväjuhlia sekä muistotilaisuuksia. Ravintolasta löytyy myös virsikirjat. Käytettävissänne on 55 tuumainen liikkuva digitaalinen näyttö tai videotykki ja valkokangas. Järjestämme tarjoilut ammattitaidolla sekä kokouksiin, että juhliin. Kahvila & Ravintola Willa Violan tiloissa on A-oikeudet. Kysy rohkeasti tarjousta: 03 3141 5360.

 

Willa Violan kokous- ja juhlatilat

 

Ravintolasali

 

Ravintolasaliin mahtuu jopa 80 vierasta.

 

Iso kabinetti

 

Isossa kabinetissa on istumapaikkoja jopa 24 vieraalle. Pöydistä voi tehdä myös ison diplomaattipöydän 16 henkilölle, jolloin tila palvelee toimivana kokoustilana.

 

Pikku kabinetti

 

Pikku kabinetissa on tilaa 10 kokoustajalle. Pöytiä on mahdollista järjestellä tarpeen mukaan.

 

Juicen Kirjasto

Juicen kirjastossa on erinomaiset äänentoistolaitteet, 55 tuumainen liikkuva digitaalinen näyttö, videotykki ja valkokangas. Siellä on istumapaikkoja 40 asiakkaalle. Tilassa järjestetään erilaisia kokouksia ja juhlia, sekä pienien konserttien järjestäminen onnistuu mainiosti. Muistotilaisuuksia varten meiltä löytyy myös virsikirjat. Erilaiset teemaan sopivat kirjallisuus- tai runoillat ovat olleet suosittuja. Juicen kirjastossa on A-oikeudet.

 

 

Juicen Kirjasto

 

Ravintola Viola

Ravintola Viola on avoinna vuoden jokaisena päivänä klo 9-15.30. Lounas on tarjolla arkisin klo 11-14 ja viikonloppuisin klo 12-14. Meillä käy palvelukeskuskortti, jolla voi ruokailla edulliseen palvelukeskushintaan. Järjestämme kokouksia ja muita tilaisuuksia, kuten syntymäpäiviä, ristiäisiä tai muistotilaisuuksia kauniissa ja helposti muunneltavissa tiloissamme vuosien kokemuksella. Kysy rohkeasti tarjousta: 03 3141 5348.

 

Ravintola Violan kokous- ja juhlatilat

 

Ravintolasali

 

Ravintolasaliin mahtuu 50 vierasta.

 

Kabinetti

 

Kabinetissa on tilaa 15 vieraalle.

 

Monitoimitila

 

  

              

 

Violan monitoimitilaan mahtuu jopa 18 kokoustajaa saman pöydän ääreen. Pöytiä voi jakaa myös pienemmiksi pöytäryhmiksi, jolloin tilaa on jopa 30 henkilölle. Monitoimitilan voi jakaa paljeovella tarvittaessa kahdeksi erilliseksi tilaksi. Tila on oiva paikka järjestää esimerkiksi kokouksia, muistotilaisuuksia, syntymäpäiviä tai ristiäisiä. Viola-kodin kokenut ravintolahenkilökunta toteuttaa tilaisuuteenne herkulliset tarjoilut toiveidenne mukaisesti. Monitoimitilaan voi tuoda omat juhlajuomat sopimuksen mukaan. Kysy rohkeasti tarjousta: 03 3141 5348.

Sauna- ja allasosasto

Käytettävissä ovat myös sauna- ja allasosasto sekä 15 hengen takkahuone