Violakoti-yhdistys Ry

Edit Content

Oma polku – Annielina Mehtätalo

Oma polkuni.

Nimeni on Annielina Mehtätalo, olen 27- nuori Pohjois- Pohjanmaalta. Tampereella olen asunut kahdeksan vuotta. Muutimme Tampereeelle parhaan ystäväni kanssa heti lukion päätyttyä. Vietin välivuoden töitä tehden. Olin töissä muun muassa ravintoloissa ja panimolla. Välivuoden jälkeen aloitin Tampereen Ammattikorkeakoulussa restonomin opinnot. Opintojen aikana toteutin unelmani matkasta Japaniin ja Etelä- Koreaan. Olin myös töissä Norjassa ja vaihdossa Unkarissa. Unkarista mieleeni jäi mausteinen gulassikeitto ja suussasulava paprika-kana. Valmistan kanaa säännöllisesti omassa kodissani.

Viola-kotiin tulin Kiipula-Aviren kautta kuntoutukseen. Minulla on ADHD ja Aspergerin oireyhtymä, joten työnsaanti ja työpaikkojen pitäminen on minulle haastavaa. Täällä ravintola Violassa selvitetään, mitä minun tulisi tehdä, jotta saisin vakituisen, kokopäiväisen työn. Se on suurin haaveeni. Viola-koti tuli minulle tutuksi, koska olen asunut samassa kaupunginosassa kohta kaksi vuotta. Viola-koti oli usein matkani varrella kun olin esim. matkalla keskustaan shoppailemaan tai tapaamaan kavereita.

Työkaverini ovat hyvin mukavia. He ovat auttaneet minua työtehtävissäni, toivottavat aina hyvää huomenta ja hyvästelevät päivän päätteeksi. Saan myös syödä aamiaisen ja lounaan Ravintola Violassa. Ruuat, joita inhosin koulussa, kuten tilliliha ja kesäkeitto, maistuvat Ravintola Violassa ammattilaisten valmistamina.

Ravintola Violassa työskentely on selkeämpää ja rennompaa kuin keskustan vilinän trendiravintoloissa.

Innostun taiteista, kuten lukemisesta, elokuvista ja teatterista. Olen aktiivinen monissa yhdistyksissä, kuten Palvelualojen ammattiliitossa ja Tampereen Seudun Autismiyhdistyksessä.

Toivon, että meistä tulee hyviä tuttuja!

 

Annielina Mehtätalo – Ravintola Violan harjoittelija

Käy lukemassa muut oma polku kirjoitukset täällä. 

 

X

Käytämme evästeitä helpottaaksemme sivuston käyttöä niin, että sen sisältö soveltuisi paremmin sinulle. Evästeet ovat oletuksena sallittuna, voit evätä kolmannen osapuolen evästeet alta.

Scroll to Top