Oma polku – Sonja Lehto

Olen päätynyt monen mutkan kautta liikunnanohjaamisen pariin. Ensimmäiseltä ammatiltani olen parturi-kampaaja, mutta sairastuin kemikaaliyliherkkyyteen ja päädyin vaihtamaan alaa. Olen työskennellyt mm. henkilökohtaisena avustajana, tarjoilijana sekä erilaisissa asiakaspalvelutehtävissä.

Koulutukseltani olen liikuntaneuvoja ja Personal Trainer. Opiskelen työn ohella liikunnan ja vapaa-ajan koulutusta Haaga-Helia ammattikorkeakoulussa. Lisäksi olen opiskellut liikuntalääketieteen perusopinnot Itä-Suomen avoimessa yliopistossa sekä kouluttautunut uimaopettajaksi, fascial -ryhmäliikunnan ohjaajaksi ja Fustra Personal Traineriksi.

Olen työskennellyt valmistumiseni jälkeen vuodesta 2016 liikunnan parissa. Töissä olen ollut kuntokeskuksessa ohjaten ryhmäliikuntaa sekä tehden yksilöohjauksia. Tampereen kaupungilla olen ohjannut vesiliikuntaa, koululaisuinteja ja uimakouluja.

Harrastan Triathlonia sekä liikun mahdollisimman paljon luonnossa. Luonto on hyvää vastapainoa kaikelle. Minusta on innostavaa kokeilla uusia lajeja sekä harrastuksia. Olen myönteinen ja näen lähes kaikessa jotakin hyvää.

Työssäni huomioin ihmisen kokonaisuutena. Liikunta ei ole tärkeää vain kunnon ylläpitämiseksi, se on tärkeä osa kokonaisvaltaista hyvinvointia yhdessä muiden hyvinvoinnin osa-alueiden kanssa.

Minulle on tärkeää tehdä työtä jolla on merkitystä ja jonka koen arvokkaaksi. Uskon tasa-arvoon, rehellisyyteen sekä siihen että tekemällä itse hyvää saa lisää hyvää myös omaan elämään. Pistetään hyvä kiertämään

 

-Sonja Lehto, Liikunnanohjaaja

X

Käytämme evästeitä helpottaaksemme sivuston käyttöä niin, että sen sisältö soveltuisi paremmin sinulle. Evästeet ovat oletuksena sallittuna, voit evätä kolmannen osapuolen evästeet alta.

Scroll to Top