Viihtyisää asumista palvelukorttelissa

Viola-koti on ikääntyvien aikuisten koti ja ”kotipesä”, jossa vietetään turvallista ja eloisaa, elämänmakuista elämää; arjessa ja juhlassa, elämän loppuun asti.

Lue lisää

Hyvinvoinnin tueksi

Viola-kodin henkilökunta on sitä varten, että autamme täällä asuvia ja asioivia ihmisiä elämään mahdollisimman kokonaisvaltaista, aktiivista, toimeliasta ja osallistuvaa elämää sekä yksin ja yhdessä muiden kanssa.

Lue lisää

Monikäyttöiset tilat

Violan tiloissa on erikokoisia, esteettömiä ja kauniita tiloja kokous- ja juhlakäyttöön. Tilaisuuksiin saa vaivattomasti Ravintola Violasta ruoka- ja kahvitarjoilut.

Lue lisää

Ensiluokkainen palvelukokemus

Asiakaskokemus rakentuu jokaisessa kohtaamisessa.
Hienotunteinen asiakkaan kuunteleminen ja tarpeiden ymmärtäminen ovat meille yhtä merkityksellisiä kuin palvelun korkea laatu. Yhteisöllisessä palvelukorttelissa ihminen saa viettää laadukasta, arvokasta ja omannäköistä elämää elämänsä loppuun asti.

Vetovoimainen työpaikka osaajille

Tarjoamme työntekijälle mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoaan näköalapaikalla moniammatillisessa työyhteisössä. Annamme työkalut oman hyvinvoinnin tukemiseen tavoitellessamme parempia asiakaskokemuksia. Onnellisen työntekijän palvelemaksi päässeelle asiakkaalle jää positiivinen tunnejälki, josta riittää kerrottavaa myös muille.

Laadukasta ja vaikuttavaa palvelua

Palvelemme asiakkaita yksilöllisesti kehittämällä lisäarvoa tuottavia ja kustannustehokkaita palveluprosesseja. Asiakkaille tämä näkyy korkeana ja yhtenäisenä laatuna toimipisteestä riippumatta. Tuotamme asiakkaille arvoa digitalisaation avulla. Olemme edelläkävijä palvelun laadun ja vaikuttavuuden mittaamisessa.

Luotettava uudistaja

Haluamme olla luomassa joustavia ikäihmisten palveluita luotettavana kumppanina. Lisäämme toimialan avoimuutta ja vastuullisuutta. Tuomme asiakasymmärryksen kautta uusia ratkaisuja tulevaisuuden haasteisiin.

Viola-Kodin interaktiivinen esittely

 

Violan Lähitori

Kohtaamispaikka kaikenikäisille Tampereen Tampellassa. Meiltä lähitorina saat maksutonta ohjausta palveluohjaajalta, fysioterapeutilta ja sairaanhoitajalta.

Lue lisää

Ravintola Violan kokous- ja juhlapalvelut

10 hengen kabinetista 80 hengen avaraan tilaan. Tiloistamme löytyy Newline 86" kosketusnäyttö (4K UHD). Näytön avulla tehostat ryhmän yhteistyötä ja sisältöjen käyttöä.

Lue lisää

Saimme tunnustusta hyvästä työstämme!

"Koko henkilöstömme on poikkeuksellisen sitoutunutta ohjaamaan ja tukemaan erityistä tukea vaativia henkilöitä"

Lue lisää

Oma polku - Viola-kodin työntekijän esittely

"Viola-kodin arvoina on kunnioittava kohtaaminen ja oivaltava osaaminen. Täällä jokainen asukkaamme on meille tärkeä"

Lue lisää

Ruokalista

Tervetuloa lounaalle Viola-kotiin, ma-pe klo 11-13.30, la-su klo 11.00-13.30. Ovet ovat avoimina kaikille lounasvieraille.

Maanantai 29.5.

Selaa ruokalistoja »

G = gluteeniton, M = maidoton, L= laktoositon,
VL = vähälaktoosinen, K = sopii kihtipotilaille

 

Viola-kodin Facebook

Missio

– Mahdollistamme arvokkaan ikääntymisen

Arvot

– Kunnioittava kohtaaminen
– Oivaltava osaaminen

Visio

– Haluttu suunnannäyttäjä ikäihmisten palveluissa

Juicen kirjasto

Juice Leskinen halusi kirjastonsa säilyvän yhtenäisenä kokonaisuutena ja lahjoitutti sen Viola-kodille kuolemansa jälkeen. Kirjat sijoitettiin vuonna 2011 valmistuneeseen Pellavantorin juhla- ja kokoustilaan, joka sai nimekseen Juicen kirjasto.

Lue lisää

Viikko-ohjelma

Maanantai 29.5.

10:00
Ohjattu jumppahetki

Tule mukaan ohjattuun jumppatuntiin Viola-talon monitoimitilassa joka maanantai. Kaikille avoin ja maksuton.

12:30
Sairaanhoitajan vastaanottoaika

Viola-kodin asukkaille maksuton sairaanhoitajan vastaanotto.

14:00
Etäjumppa tuutorin tuella

Tule jumppaamaan Nääsvillen ry:n fysioterapeutin ohjauksessa. Jumppa sisältää lihasvoimaa ja tasapainoa harjoittavia liikkeitä. Voit jumpata istuen tai seisten. Jumppa on Juicen kirjastossa ja kestää 45 min. Maksuton.

15:00
PELIT-virikehetki

Hoitajien pitämä virikehetki talon asukkaille.